O nama

Naša priča

Obitelj Petričević svoju peradarsku avanturu započela je 2002. godine. Skoro dva desetljeća upornosti, truda i ljubavi prema poslu od kojeg živimo iznjedrilo je kvalitetu i sigurnost jaja koju vjerni kupci prepoznaju.

Tijekom godina puno smo ulagali u cjelokupni sustav proizvodnje i pakiranja konzumnih jaja s ciljem postizanja i održavanja vrhunske kvalitete kroz primjenu visokih standarda sigurnosti hrane.

Na vlastitim poljima uzgajamo sirovinu za proizvodnju stočne hrane čime osiguravamo potpunu kontrolu  i garanciju prirodnog podrijetla ishrane zbog čega kupci mogu imati sigurnost da konzumiraju domaće.

Kvaliteta i bio sigurnost naših jaja počinje od vlastitog uzgoja pilenki, odnosno od jednodnevnih pilića do nesilica u proizvodnji konzumnih jaja. Na taj način izgrađen je zatvoren ciklus proizvodnje koji putem naše vlastite distribucije donosi proizvod krajnjem potrošaču.


Jaja su proizvedena u strogo kontrolirani uvjetima u kojima se redovito prate zdravstveni i higijenski uvjeti nesilica, djelatnika, vode, hrane, objekata i vozila kroz sustave sigurnosti hrane HACCP i IFS Food. 

Uzgoj pilenki je izdvojen na posebnoj lokaciji dok je proizvodnja smještena na dvije lokacije u kojima su dva objekta opremljena obogaćenim kavezima za držanje kokoši nesilica, a druga dva podnim uzgojem, tzv. volijerima.

Uz sufinanciranje iz EU fondova za ruralni razvoj, iz operacije 4.1.1 i 4.1.2. modernizirali smo postojeće objekte kojima se sada upravlja gotovo u cijelosti automatiziranim sustavom. U sklopu navedenih projekata napravljen je i novi elaborat zaštite okoliša te je izgrađena laguna za odlaganje stajskog gnoja čime su zadovoljeni standardni zaštite i očuvanja okoliša.

Tako smo pomoću najsuvremenije tehnologije osigurali brigu i ljubav prema svakom jajetu.